🍽 Hoxe vámonos poñer modo reposteiros para elaborar unhas ricas rosquillas de anís sen glute‼
👩🍳 Ingredientes:
150g de fariña de pan de Schär.
350g de fariña de repostería de Schär.
10g de goma xantana.
3 ovos.
90g de azucre.
50g de aceite de oliva.
15g de anís.
Raspadura dun limón.
🥣 Elaboración:
🔹 Bate os ovos e o azucre. Agrega o aceite, o anís e a raspadura do limón e remove ata que queden ben mesturados.
🔹 Engade a metade da fariña e amasa. Incorpora o resto e sigue mesturando ata que quede unha masa consistente.
🔹 Retira a masa coas mans enfariñadas. Colle anacos pequenos e fai boliñas, logo convérteas en churros e únelle os extremos.
🔹 Pon nunha tixola ao lume con aceite e frixe as rosquillas ata que queden douradas.
🔹 Colocaas nun papel de cociña para que absorban o aceite, e por último, engádelles azucre ou canela ao gusto.
💬 Vas poñer en práctica esta receita?
.
.
🍽 Hoy vamos a ponernos modo reposteros para elaborar unas ricas rosquillas de anís sin gluten.
👩🍳 Ingredientes:
150g de harina de pan de Schär.
350g de harina de repostería de Schär.
10g de goma xantana.
3 huevos.
90g de azúcar.
50g de aceite de oliva.
15g de anís.
Ralladura de un limón.
🥣 Elaboración:
🔹 Bate los huevos y el azúcar. Agrega el aceite, el anís y la ralladura de limón y remueve hasta que queden bien mezclados.
🔹 Añade la mitad de la harina y amásala. Incorpora el resto y sigue mezclando hasta que quede una masa consistente.
🔹 Retira la masa con las manos en harina. Coge trozos pequeños y haz bolitas, luego conviértelas en churros y únele los extremos.
🔹 Pon una sartén al fuego con aceite y fríe las rosquillas hasta que queden doradas.
🔹 Colócalas en un papel de cocina para que absorban el aceite y por último les añade azúcar o canela al gusto.
💬 Vas a poner en práctica esta receta?
#acega #acegaceliacos #glutenfree #celiacos #recetasAcega #singluten #recetasparaceliacos