ACEGA - Asociación de Celíacos de Galicia | 981 104 467 - 679 461 003 | [email protected]

“A Asociación de Celíacos foi unha luz que me axudou a superar todas as dificultades que xurdiron no momento do diagnóstico”

Carmela Feal é vogal da Xunta Diretiva de ACEGA dende hai máis de 5 anos. Colabora en eventos da asociación e contribúe a visibilizar a enfermidade celíaca. Ela chegou a…

“Para min supuxo un mazazo, porque era a primeira vez que nos enfrontábamos a unha enfermidade crónica na familia e sentinme vulnerable, doída e abrumada”

Pilar Vence, socia de ACEGA desde 2010, ano no que diagnosticaron a una das miñas fillas de enfermidade celíaca. En 2014 presenteime como voluntaria para ser delegada da Asociación na…

PADECER VIH, DIABETES, ENFERMIDADE CELIACA OU PSORIASIS XA NON É UN MOTIVO DE EXCLUSIÓN PARA O ACCESO A POSTOS DE EMPREGO PÚBLICO A NIVEL NACIONAL

O Goberno de España fixo pública a aprobación da oferta de emprego público do ano 2022, que inclúe as convocatorias ao Corpo da Garda Civil e á Policía Nacional.  Desde…

I Xornadas de Formación e Encontro

#Xuntosémáisdoado Non é ningún segredo que os galegos somos moi de pararnos na rúa, de mandarnos audios infinitos, gústanos falar, gústanos a xente. Como o noso clima, é algo que…

Receita: Pan de barra

Dámaris Gago Expósito Ingrediente para a masa 500g fariña Mix Pan Schär, Simblat/Hacendado 250 g fariña Procelli 250 g de auga temperada 500 g auga con gas 20 g de…

Close
Cart (0)

Non hai produtos no carriño. Non hai produtos no carriño.



Idioma